viernes, 23 de octubre de 2015

Espais per crear

Cada migdia tenim feina, treball personal, coordinació, reunió d'etapa,... divendres però, tenim dues hores per poder dinar, tot i que moltes de nosaltres aprofitem per seguir treballant perquè la feina MAI s'acaba!!!! 

De tant en tant, ens hem de dedicar un espai on poder trobar-nos sense parlar d'objectius, horaris, ni línies d'escola. Això és el que vam fer el divendres passat. 

El claustre convocat al taller amb una única pista, la que vaig posar al cartell "Reinventa la Tardor", a les 13:15h comencen a passar. 

Una taula plena de fulles, pinyes i pals,.. Pintures, paletes i pinzells,.. Cola, teles, llanes. Imatges inspiradores que pengen del sostre.


Sento frases com "Ai, Eva, què ens faràs fer?", els explico que allà tenen el material que, si volen qualsevol altra cosa del taller no dubtin en demanar-ho i que creïn sense més!!!

-No estic inspirada, jo no sabré -Diuen elles. 
-Com que no? -Els dic jo -No ho fan els nens? Perquè no ho podeu fer vosaltres?



Comencen a remenar material, cadascú escull allò que necessita i comença el procés creatiu. Hi ha moments de silenci, unes pinten, les altres cusen, però el què fan totes és gaudir d'aquest moment, sense pensar en res més.









Perquè l'art és terapèutic!!! i a més, encara que elles no s'ho creguin són unes artistasses!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario